کار در جمهوری آذربایجان

کار در جمهوری آذربایجان بخاطر داشته باشید که فرآیندهای استاندارد متعددی برای سناریوی معمول کارکنان شهروندی غیرقانونی و کسانی که قصد ثبت شرکت هایی با مسئولیت محدود را دارند آورده شده است.

در این این روش برای شهروندان کشورهای مستقل و مشترک المنافع و کارکنان شرکت های ثبت شده قوانینی در نظر گرفته شده است که شاخه های نهادهای خارجی آن نیز متفاوت خواهد بود. درباره ثبت شرکت در آذر بایجان بیشتر بخوانید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تعیین دقیق ویزا و شرایط مورد نیاز با مشاورین موسسه تماس حاصل نمایید.

کار در جمهوری آذربایجان

مهاجرت و کار در جمهوری آذربایجان

ورود براساس ویزای ورودی که به مدت 90 روز اعتبار دارد.
ثبت نام در اداره پلیس
تمام کارگزاران خارجی که بیش از 30 روز از آذربایجان دیدن کرده اند، باید ظرف مدت پنج روز از زمان ورود خود، گذرنامه خود را در اداره پلیس محلی (وزارت امور داخلی) نیز به ثبت برسانند.
در صورت عدم ثبت نام یا دیر ثبت نام کردن، جریمه هایی برای اشخاص لحاظ می گردد یا اینکه فرد پس از گذشت 30 روز بایستی نسبت به ترک کشور مبادرت ورزد.
استفاده مجدد از مجوز کار و درخواست کارت اقامت به صورت همزمان
قرارداد استخدامی امضا شده با نهادهای محلی
گواهی پزشکی صادر شده در آذربایجان برای ایجاد پرونده کارت اقامت
کار تولیدی زمانی انجام می شود که مجوز کار صادر شده باشد.
مجوز کار ممکن است برای یک دوره اولیه تا یک سال اعتبار داشته باشد.
کارت های اقامت با توجه به اعتبار مجوز کار تعیین می گردد.
استفاده از فرمت جهت ثبت نام در اداره پلیس

کار در جمهوری آذربایجان

شرایط کار در جمهوری آذربایجان

اجازه کار و کارت های اقامت ممکن است تمدید شود.
خارجیانی که کارت اعتباری صادر شده توسط اداره مهاجرت دولتی را دریافت کرده اند می توانند از آنجا خارج شوند و به جمهوری آذربایجان بازگردند، البته این در صورتی است که کارت اقامت خود و مدارک شناسایی معتبر (گذرنامه) را اشخاص در اختیار داشته باشند.
خارجیان ممکن است برای مدت بیش از پنج سال در فعالیت های کاری و در کشور مربوطه مشارکت داشته باشند. این در حالیست که پس از گذشت پنج سال اول شخص بایستی آذربایجان را ترک نماید.
پرونده مهاجرت برای همراهی اعضای خانواده (همسر و فرزندان) ممکن است به طور همزمان با مجرم آغاز شود.
مدارک تحصیلی، مدارک ازدواج و تولد برای اخذ مجوز کار و درخواست جهت اخذ کارت اقامت نیز نیاز می باشد که البته تمامی این اسناد باید تأیید گردد.
اشخاص باید پس از گذشت 5 سال نسبت به ارائه مدارک حرفه ای خود نیز مبادرت ورزند.
ارائه نسخه هایی در جهت اسناد تجاری و ارائه اسناد رسمی برای دادن درخواست نیز لازم است.
این گذرنامه باید حداقل به مدت شش ماه و پس از اخذ اقامت در آذربایجان اعتبار داشته باشد.


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.


 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 

 

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید