ویزای کار آلمان – کار در آلمان

بررسی آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا Blue card) در سال ۲۰۱۸

اگر به دنبال به روزترین اطلاعات درباره ویزای کار آلمان هستید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

در این مقاله با ارائه بروزترین اطلاعات، به پرسش های شما درباره ویزای کار آلمان پاسخ خواهیم داد.

در این مقاله علاوه بر توضیح کلی شرایط دریافت ویزای کار آلمان، به توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

ویزای کار آلمان – کار در آلمان

در ادامه به پرسش های زیر پاسخ داده می شود.

ویزای کار آلمان چیست؟
برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
فرآیند دریافت این ویزا چیست؟
آیا پیشنهاد شغلی مورد نظر باید ویژگی خاصی داشته باشد؟
مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟
مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟
آیا با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟
حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟
آیا این ویزا منجر به دریافت اقامت نیز می شود؟
شرابط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟
مزایای این ویزا چیست؟
محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟
فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می کشد؟
مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

فرانکفورت – آلمان

ویزای کار آلمان چیست؟

ویزای کار آلمان (ویزای blue card آلمان) به متخصصین داده می شود تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان مشغول به کار شوند.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور المان، دولت این کشور در نظر دارد امکان اشتغال به کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند در میان مدت، کمبود نیروی کار متخصص در آلمان را جبران کند.

تفاوت ویزای کار آلمان با ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER) چیست؟

با داشتن ویزای JOB SEEKER (که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می شود) شما ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق بشوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل نمایید.

برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین اگر مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.

اگر مدرک زبان آلمانی نداشته باشید؛

در صورت آشنایی متوسط و توانایی مکالمه به زبان آلمانی و حتی انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد، اما شانس شما کمتر خواهد بود.

در نظر داشته باشید، آشنایی با کشور آلمان و شرکت های معتبر مرتبط با تخصص و شغل مورد نظر شما، می تواند احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد.

فرآیند و مراحل دریافت ویزای کار آلمان چیست؟

شما باید قرارداد کاری (Job Offer) با یک شرکت آلمانی داشته باشند. پس از دریافت Job Offer، توسط کارشناسان سایت تریپ ویزا  فردا برای شما وقت سفارت دریافت می گردد. در زمان مقرر، در سفارت مدارک از شما تحویل گرفته و با شما مصاحبه انجام می شود. پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود، در صورت موافقت با درخواست شما، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کنید و پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی دو تا سه هفته بعد ویزای شما صادر شود.

آیا پیشنهاد شغلی مورد نظر باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟

بله، درآمد ناخالص ذکر شده در قرار داد باید حداقل سالانه ۵۱٫۰۰۰ یورو (ماهانه ۴۲۵۰ یورو) باشد و همچنین شغل ذکر شده در قرار داد باید جز لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ باشد.

چگونه دعوتنامه کار (Job Offer) پیدا کنیم؟

از معجزه عصر ارتباطات بهره ببرید!! دنیای امروز دنیای ارتباطات است و تلفن های هوشمند معجزه این عصر. از فن آوری ارتباطات برای پیدا کردن دوست های آلمانی استفاده کنید و از آن ها راهنمایی بگیرید.
یک رزومه خوب به زبان آلمانی تهیه کنید! برای این کار الزاما نیاز نیست به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. تنها کافی است رزومه خود را به فارسی تهیه نمایید؛ بقیه کار را به درالترجمه ها بسپارید. در نوشتن روزمه دقت زیادی به خرج بدهید. به سوابق شغلی، سوابق تحصیلی، فهرست مهارت ها و هر نکته ای که بتواند جایگاه شما را به عنوان نیروی کار بالا ببرد اشاره کنید.
روی زبان انگلیسی خود حساب کنید!!! در کنار فرصت های شغلی معمول، به دنبال مشاغلی بگردید که به تسلط زبان انگلیسی نیاز دارند. اکثر مردم آلمان تنها به زبان مادری صحبت می کنند. یک رزومه خوب به زبان انگلیسی تهیه کنید، خواهید دید کارفرماها برای جذب شما ترغیب خواهند شد!!!
به کارفرمایتان  اطمینان بدهید که آلمان را دوست دارید! در بخشی از روزمه خود دلیل علاقه به اشتغال در آلمان را ذکر کنید. اگر کارفرمایان مطمئن شوند شما نیروی کار موقت نخواهید بود، کار برای شما به مراتب راحت تر خواهد شد.
فرصت سوز نباشید! شاید اولین دعوتنامه کاری که دریافت می کنید مشعوف کننده نباشد، اما فرصت را از دست ندهید. وقتی در آلمان مشغول به کار باشید، فرصت های به مراتب بهتری پیدا خواهید کرد.
ویزای جستجوی کار آلمان: با دریافت این ویزا برای کاریابی در آلمان به شما ۶ ماه فرصت داده می شود.

 مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟

مهندسی خودرو و فلزات
مهندسی مکانیک
مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک
تحقیقات فنی و توسعه علمd
مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار
مهندسی فناوری اطلاعات
بهداشت، درمان و مراقبت
مهندسی جوش
مکانیک ساخت و ساز
مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
تکنولوژی ماشین های الکتریکی
مهندسی برق
مهندسی ساختمان
متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری
برنامه نویسی
لوکومتیورانی
پرستاری
ارتوپدی
توانبخشی
شنوایی شناسی
مهندسی الکترونیک
تکنولوژیست صنعت
مدرس اتوماسیون صنعتی
مهندسی اتوماسیون صنعتی
رباتیک
الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان
الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت
الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو
الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع
برق صنعتی
برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع
مهندسی برق
فرایند مدیریت در برق
سنگ تراشی
ردیابی خودرو
مهندس تجهیزات بهداشتی
پرستاری

مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟

این ویزا معمولا برای ۴ سال صادر می شود. البته در صورتی که طول زمان قرار داد منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد، مدت ویزای شما نیز به همان اندازه خواهد بود.

آیا با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟

بله. به تمامی اعضای تحت تکفل شما  (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز از ابتدا  ویزا تعلق می گیرد و می توانند به همراه شما به زندگی در آلمان بپردازند.

حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟

اعضای خانواده شما مجاز به کار و اشتغال در آلمان هستند و داشتن مدرک زبان و یا حتی آشنایی با زبان الزامی نیست.

آیا ویزای کار آلمان  منجر به دریافت اقامت نیز می شود؟

بله. شما پس از ۳۳ ماه اشتغال و زندگی در آلمان می توانید در خواست اخذ اقامت آلمان بدهید و چنانچه مدرک زبان B1  داشته باشید این مدت به ۲۱ ماه کاهش می یابد.

شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟

در هنگام تمدید؛ شما باید تمامی شرایط و مدارکی که در ابتدای پروسه لازم بوده است را داشته باشید.

مزایای این ویزا چیست؟

مدت زمان نسباتا کوتاه انجام پروسه
امکان داشتن شغل مناسب در یکی از بهترین کشورهای دنیا
هزینه نه چندان زیاد
امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا
امکان به همراه بردن خانواده به آلمان
امکان اشتغال اعضای خانواده در آلمان

محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟

عدم تضمین دریافت این نوع ویزا از سفارت آلمان.
صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به اقامت (۲۱ تا ۳۳ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
عدم امکان تحصیل برای دارندگان این ویزا

فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۱۴ تا ۲۰ ماه طول می کشد.

البته می توانید با رجوع به سفارت آلمان در آنکارا (با دریافت اقامت ترکیه با اجاره خانه) این فرآیند را تا ۱۰ ماه کاهش دهید.

مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

فرم درخواست
۲ عدد عکس ۳ در ۴
ترجمه شناسنامه
مدارک قرارداد کاری
مدارک تحصیلی تایید شده
تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin
رزومه کامل
انگیزه نامه (sop)
مدرک زبان آلمانی (حداقل B1)
بیمه درمانی شامل ۹۰ روز اعتبار

نکات مهم: اگر متوجه این نکات نشدید با ما تماس بگیرید.

نکته ۱: داشتن تاییدیه ZAB یا ANABIN الزامی است. برای دریافت تاییده ZAB به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی آلمان www.kmk.org مراجعه نموده و دانشگاه محل تحصیل و رشته تحصیلی خود را در آن جستجو کنید. در صورت یافتن نتیجه از آن پرینت تهیه فرمایید.

نکته ۲: برای مهاجرت آلمان از طریق ویزای کار آلمان، ارائه مدرک زبان الزامی است.

نکته ۳: داشتن بیمه نامه مذکور در ابتدا لازم نمی باشد و صرفا پس از موافقت با ویزا و در زمان مراجعه برای اخذ ویزا لازم است.

 

مهاجرت به آلمان از روش بلوکارت یا کارت آبی یکی از روش های مهاجرت به این کشور مثل روش تحصیل در آلمان یا سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در آلمان است. شخص باید ضمن اخذ ویزا، نسبت به اخذ اقامت آلمان و گرفتن تابعیت این کشور اقدام کند. ما در مطلب به بررسی جامع ویزای کار آلمان می پردازیم.

درباره آلمان

جمهوری فدرال المان در مرکز اروپا، با جمعیتی بالغ بر هشتاد و چهار میلیون نفر از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. این کشور از شرق با جمهوری چک و لهستان، از جنوب با اتریش و سوییس، از شمال با دانمارک، از غرب با فرانسه، بلژیک، هلند و لوگزامبورگ همسایگی دارد. به قطع این کشور با 9 کشو ر اروپایی هم مرز میباشد. زبان اصلی مردم این کشور المانی، واحد پول این کشور یورو و از شهرهای بزرگ آن میتوان به هامبورگ، مونیخ، برلین و فرانکفورت اشاره کرد. المان به عنوان قطب اقتصاد اروپا ، ثروتمندترین و هفتمین کشور بزرگ اتحادیه اروپا، همیشه درهای خود را به روی متخصصین گشوده است. المان بعد از کشور ژاپن و امریکا سومین صنعت بزرگ دنیا و تولید کننده خودرو در جهان محسوب میشود، بنابراین از صنایع بسیار پر رونق در این کشور صنعت خودرو سازی و ماشین آلات سنگین است. قابل ذکر است که نرخ بیکاری در این کشور پنج در صد میباشد. قوانین اقامتی در آلمان دو قانون اقامت موقت و اقامت دایم را برای شما مصوب میکند که در زیر به تفصیل در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

شرایط کار در آلمان و ویزای کار در آلمان

حال سوال مطرح شده آن است که چه افرادی میتوانند جهت ویزای کاری المان اقدام کنند؟ فرد با داشتن ویزای کار در آلمان، بایستی حایز چه شرایطی باشد تا موقعیت شغلی مناسبی را در این کشور برای خود بیابد؟

[ویزای کار آلمان و کار در آلمان]
کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا می باشند تقریبا قوانین کار مشترکی دارند، به این صورت که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی میباشید، در همین راستا بایستی آگهی به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار شود، حال اگر شخصی در کشور آلمان و اتحادیه اروپا متقاضی شغل مورد نظر نباشد این دعوت نامه به افراد خارجی میرسد که در واقع امر محال و سختی به نظر می آید. راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار در المان نزدیک میکند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا میکند که جهت جستجوی کار در آلمان وارد این کشور شوید. در سال های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی گریبانگیر رکود اقتصادی میباشند. در این حین کشور آلمان استثنایی است که با کمبود نیروی متخصص جوان مواجه است. این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد. این افراد از شانس بیشتری در اخذ ویزای کار در آلمان برخوردار هستند. سن زیر 40 سال ، داشتن سابقه کار نسبتا خوب و طولانی، مدارک فنی و حرفه ای، داشتن مدرک زبان آلمانی ، آیلتس یا تافل در ویزا شدن فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است. بسیاری از کمپانی ها، کارخانجات و شرکت های معتبر در کشور المان نیازمند به نیروهای متخصص خارجی جهت تامین نیروهای مهندس و متخصص خود میباشند، حتی این امکان وجود دارد که بتوان برای فردی که ویزای کار کشور المان را دریافت کرده است در بعضی از رشته های خاص، شغل مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی وی را یافت، که البته این خود نیازمند آن است که فرد در ابتدای امر اقدامات لازم جهت اخذ ویزای کار در المان را انجام دهد و سپس در مراحل بعدی پیگیر بقیه پروسه خویش باشد.

شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. اگر پیشنهاد شغلی مناسب را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور المان می شوید.

شرایط لازم جهت دریافت کارت آبی آلمان یا بلو کارت یا blue card آلمان

شرایط برای افرادی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند به قرار زیر میباشد:

شما بایستی فارغ التحصیل دانشگاه معتبری باشید که موردتایید کشور آلمان باشد.
شما بایستی قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی، با شرکت یا کمپانی آلمانی در دست داشته باشید. قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمیتوانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید.
بایستی حقوق دریافتی شما در قرارداد منعقد شده با شرکت ذکر شده در المان حداقل سالی 45000یورو باشد حال اگر شما فارغ التحصیل رشته های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک _ بجز دندان پزشکان_ باشید کفایت میکند که حقوق شما سالی 35000 یورو باشد. متذکر میشوم رشته های ذکر شده جز مشاغل خاص و مورد نیاز در کشور المان میباشد.

کارت آبی آلمان
مدت اعتبار کارت آبی یا Blue card آلمان:

مدت اعتبار کارت آبی المان از زمان صدور، بسته به قرارداد کاری شما دارد، اگر این قرارداد 4 ساله باشد که کارت شما اعتباری 4 ساله دارد و نهایتا موفق به دریافت PR یا همان اقامت دائم المان خواهید شد. اگر مدت زمان قرارداد شما کوتاه تر باشد اعتبار کارت شما به همان میزان بعلاوه سه ماه بیشتر خواهد بود. در ضمن نگران نباشید چون تمدید مجدد این کارت بسیار ساده میباشد.

میانگین تعداد ساعات کار در آلمان 41 ساعت در هفته است، که نسبت به ساعات کار بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر میباشد. در آمد یک فرد مهندس در کشور المان حداقل از سالی 35000 یورو شروع شده و بسته به سابقه کاری و تخصص وی تا سالی 80000 یورو قابل زیاد شدن میباشد. این میزان در آمد برای گروه پزشکان و داروسازان به مراتب بسیار بالاتر است.

نگاهی به مزایای اخذ کارت آبی یا Blue card آلمان :

Blue card المان که از سال 2012 به اجرا در آمده است در واقع یک اجازه ورود برای افراد متخصص است که به راحتی در اتحادیه اروپا بجز انگلستان، ایرلند و دانمارک زندگی و کار کنند.
Blue card المان یک ویزای کاریست که قابلیت تمدید شدن دارد و همچنین امکان تغییر از اقامت موقت به اقامت دایم کشور المان را نیز میسر میکند. این کارت به دارندگان خود اجازه زندگی و کار در کشور آلمان را میدهد. با داشتن کارت آبی المان فرزند و همسر شما اجازه مهاجرت به آلمان را دارند ، آنها حق اقامت و کار در آلمان را نیز در مدتی که Blue card شخص اصلی دارای اعتبار است را دارا میباشند.
بواسطه ی داشتن Blue card آلمان تسهیلاتی برای کارفرمایان قرار داده میشود که دیگر قوانین، شرایط و اولویت بندی هایی که در مراتب استخدامی در نظرفته میشود حذف گردد و نیازی به این نیست که ابتدا شهروندان المانی برای استفاده در پست های خالی ادارات به کار گماشته شوند و میتوان بدون در نظر گرفتن اولویت، از متخصصان خارجی استفاده نمود.
شما با داشتنBlue card آلمان و مدرک زبانB-1 آلمانی بسیار زودتر از موعد مقرر حتی در کمتر از 3 سال موفق به دریافت اقامت دایم کشور آلمان میشوید و پس از گذشت سه سال از اقامت دایم خود میتوانید در خواست پاسپورت آن کشور را دهید. ( عنایت فرمایید شما با داشتن اقامت دایم کشور آلمان اگر بیشتر از شش ماه خارج از این کشور زندگی کنید اقامت دایم شما باطل میگردد و این نکته ای است که باید افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از این طریق را دارند مدنظر داشته باشند.)

[مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار]


معرفی چند سایت کاریابی در آلمان

 

در زیر به چند سایت برای جستجوی کار در آلمان اشاره خواهیم کرد:

www.monster.de و www.stepstone.de

www.jobware.de و www.academicjobseu.com

  www.xing.edو www.ingenieurkarriere.de

یکی از نکات حایز اهمیت در دریافت ویزای کار المان توجه به این مطلب است که، این کشور نیازمند ارایه سابقه کار طولانی از فرد نمیباشد و شما با تکمیل نمودن رزومه خود، میتوانید امیدوار به پیشنهاد شغلی مناسب از سوی کارفرمایان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان:

تکمیل نمودن فرم تقاضای کار
ارایه اصل شناسنامه و پاسپورت و کپی از صفحات آن
ارایه دو قطعه عکس
پرینت ساپورت مالی جهت ارایه به سفارت
ترجمه کلیه مدارک تحصیلی به آلمانی یا انگلیسی
گواهی عدم سوپیشینه
رزومه کامل شخص متقاضی
سوابق کاری شخص متقاضی و ترجمه آن
بیمه نامه
مدارک رزو کردن هتل یا مکان اسکان و داشتن بلیط هواپیما

مطمینا یکی از دغدغه های فکری بسیاری از افراد پس از دریافت ویزای کار در آلمان یافتن شغل مناسب است. دوست عزیز در نظر داشته باشید که مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد برای دریافت شغل در کشور آلمان تفاوت خاصی ندارد – مد نظر داشته باشید که حداقل مدرک لازم جهت اقدام برای ویزاهای کار، مدرک لیسانس میباشد– و آنچه بسیار مهم است این است که فرد تخصص لازم را داشته باشد و کار خود را به خوبی بداند، در ضمن ما در مورد کشوری چون آلمان سخن میگوییم که هیچگاه مستعمره انگلستان نبوده است، پس اینقدر که دانستن زبان آلمانی به شما کمک میکند داشتن آیلتس یا تافل مهم نمیباشد. مگر آنکه در کمپانی ها و شرکت هایی به شما پیشنهاد کار دهند که با زبان انگلیسی مرتبط است و این مزیتی برای شما به حساب می آید.

قابل ذکر است که هزینه زندگی در المان این کشور صنعتی جهان، برای یک نفر در ماه حدودا 700 تا 800 یورو متغییر است که شامل هزینه های خوراک، رفت و امد، اجاره مسکن و پوشاک میشود. البته این هزینه ها بسته به نوع زندگی روزانه هر فردی در هر کشوری امر مسلم هست که متغیر میباشد.

شایان ذکر است که در ویزای کار در آلمان فرد نمی تواند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را از همان ابتدا همراه ببرد، این امکان بعد از 3 تا 6 ماه پس از دریافت شغل مورد نظر امکان پذیر میباشد. شما میتوانید با ارسال دعوت نامه، و سپس همسرتان با داشتن مدرک زبان A- 1 المانی برای اخذ ویزا به سفارت آلمان مراجعه کند.

کار در آلمان


واضح است که اگر شما فارغ التحصیل دانشگاه های اروپایی از جمله دانشگاه های کشور المان باشید شرایط بهتری جهت دریافت کار پیش روی شما قرار دارد. حال با شرایط مطرح شده،  ورود به واسطه ی ویزای تحصیلی کشورهایی چون المان یا اتریش است. با توجه به رایگان بودن تحصیل در کشور المان و اتریش ، شما و خانواده تان از شرایط مناسبی بهره مند خواهید شد. فرد در حین تحصیل در دانشگاه های این کشور اجازه کار پارت تایم حدودا 10 تا 20 ساعت در هفته را دارد . همچنین پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های آلمان فرصت سه تا شش ماهه ای به شخص داده میشود تا جهت یافتن کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی اقدام کرده و در صورت دریافت کار مناسب اقدام جهت اخذ ویزای کار در آلمان نماید. سطح دانشگاه ها و هزینه ها در کشور اتریش و المان تفاوتی با هم ندارد، تنها موردی که ورود به این دو کشور را از هم متمایز میکند داشتن مدرک زبان است. شما برای اخذ ویزای تحصیلی کشور المان نیازمند داشتن مدرک B-2 المانی میباشید، این در حالیست که جهت دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش میتوان بدون ارایه مدرک زبان اقدام جهت پذیرش و ویزا برای شما متقاضی محترم نمود.

چنانچه تمایل دارید اطلاعات جامع و کامل تری جهت اخذ ویزای تحصیلی المان و اتریش، کار در آلمان و اتریش، نحوه انجام پروسه ویزای کار در المان یا اتریش بدانید متخصصین و مشاورین کاردان و مجرب ما با همکاری وکیل مهاجرت به آلمان ، اماده پاسخگویی تلفنی و مشاوره حضوری شما دوست عزیز میباشند. از اینکه صبورانه مطالب این سایت را مطالعه مینمایید بسیار سپاسگزار هستیم و بدانید که همیشه برای ورود به کشورهای اروپایی نیازمند پرداخت هزینه های گزاف نیستید. امر مشاوره به شما هموطن فهیم کمک خواهد کرد که بهترین تصمیم را اخذ کرده ، موسسات حقوقی و معتبر را شناسایی نموده و جهت مهاجرت قانونی و صحیح اقدام نمایید.

 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید