ویزای توریستی کانادا

ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست؟

 

اگر از متقاضیان ویزای کانادا هستید حتما نام ویزای مولتیپل یا ویزای ۵ ساله کانادا را شنیده اید و باید در این مورد بیشتر بدانید ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست و چه مزایایی دارد؟ همچنین برای اخذ این نوع ویزای کانادا چه مدارکی نیاز دارید که در اینجا توضیحاتی کامل برای شما شرح میدهیم:

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو مزیت مهم است که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد:

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای مولتی کانادا

۱٫اولین مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
۲٫از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار ۴ ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند.
طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:

افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت در ان روز تصمیم بگیرد با درخواست شما موافقت کند.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی در نامه ای که به وی ارسال میشود به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟

تجربه چندین ساله ما در زمینه اخذ ویزای کانادا توریستی معمولی و ویزای مولتیپل کانادا باعث میشود به این سوال شما پاسخ قطعی بلی را بدهیم.

در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به گروه کارشناسان مجرب و معتبر نیاز خواهید داشت.

برای دریافت ویزای مولتی ۵ساله کانادا علاوه بر مدارک فوق مدارک زیر را نیز نیاز دارید:

مدارکی که برای ویزای مولتی ۵ ساله کانادا مورد نیاز است عبارتند از:

۱٫مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

۲٫ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا

۳٫T4

۴٫گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

۵٫بیمه یک ساله برای متقاضی

۶٫ارائه نتیجه آزمایشات متقاضی از طرف پزشکان مورد تایید

ویزای کانادا

خدمات ویزای کانادا 

تکمیل مدارک و دانستن اینکه ارائه چه مدارکی برای سفارت دارای اهمیت بیشتری است، مهمترین مرحله اخذ ویزای کانادا است که درصد اخذ ویزای کانادا را برای شما بالاتر می‌برد.
در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای کانادا مثل انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه، مدارک لازم  و... را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای کانادا بدست آورید.

انواع ویزای توریستی کانادا
ویزای کانادل انواع مختلفی دارد، مانند ویزای توریستی ، نحصیلی ، کاری و...
اما تخصص آژانس‌های هواپیمایی در ضمینه‌ی ویزای توریستی کانادا است، که این ویزا شامل موارد زیر می‌باشد:

-ویزای تک ستاره 
-ویزای دو ستاره
-ویزای VIP کانادا


برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ قسم ویزای کانادا از دو طریق می‌توان اقدام کرد. ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می‌گویند.

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند. اگر چه بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزا کانادا است.

ویزای تک ستاره کانادا
در این نوع ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال مرسوم صورت خواهد گرفت. پس از تکمیل مدارک مورد نیاز که فهرست آنها در بخش مربوط به فرم‌های درخواست ویزای کانادا در همین صفحه قرار داده‌ شده‌است،اخذوقت صفارت وهر یک از این مدارک به دارالترجمه ارجاع داده خواهد شد و سپس توسط تیم مجرب اجرایی بکتاش به صورت آنلاین برای ویزا کانادا اقدام می شود.


ویزای دو ستاره کانادا


این ویزا در حالت کلی به صورت 5 ساله است. اما هنگام صدور، اعتبار آن به اعتبار پاسپورت متقاضی بستگی دارد. یعنی چنانچه تاریخ انقضای پاسپورت 2 سال باشد، ویزای صادر شده نیز به صورت 2 ساله می‌باشد. ویزای 5 ساله کانادا به صورت چند بار ورود صادر می‌شود. یعنی متقاضی می‌تواند به مدت 5 سال هرچند بار که بخواهد به کانادا رفت و آمد داشته باشد. البته در هر بار ورود فقط 6 ماه می‌تواند در این کشور اقامت داشته باشد.اخذوقت سفارت و دعوتنامه نیز برروی مدارک گذاشته میشود وتمامی مراحل به صورت آنلاین است.

ویزای VIP کانادا
یکی از مدارکی که در زمان درخواست ویزا می‌توان ارائه کرد دعوتنامه معتبر است. دعوتنامه درصد دریافت ویزای کانادا را تا حد بسیار زیادی بالا می‌برد. چنانچه خود متقاضی نتواند دعوتنامه ارائه دهد. آژانس هواپیمایی بکتاش سیر از طریق دفاتر کارگزاری خود در کشور کانادا اقدام به تهیه دعوتنامه برای متقاضی ویزای کانادا می‌کندوفرم‌های مربوطه توسط کارشناسان ویزای ما در آژانس هواپیمایی بکتاش سیر تکمیل شده ودر سایت سفارت کانادا جهت درخواست ویزای توریستی کانادا ثبت خواهد شد. درصورت عدم اخذ ویزا در سه مرحله ، در صورت ویزا  نشدن مبلغ دریافتی با کسر کارمزدو ورودی سفارت به مسافر بازمیگردد. 

نکته مهم: لازم به توضیح است کلمه VIP به معنای صدور صد در صد ویزا نمی‌باشد. این سوء برداشت توسط افراد سودجو به اشتباه در ذهن متقاضیان تعریف شده است. کلمه VIP در ویزای کانادا به معنای بالا بودن درصد دریافت ویزای کانادا است و در صورت رد شدن ویزا از طرف سفارت، کلیه وجه پرداختی متقاضی به استثنای هزینه واریزی به سفارت، توسط آژانس هواپیمایی به مسافر مسترد خواهد شد.


 

ویزای تک ستاره کانادا_________________________360 دلار

ویزای دو ستاره کانادا_________________________650 دلار

ویزای VIP کانادا_________________________1250 دلار

 

مراحل درخواست ویزای کانادا


همانگونه که پیشتر اشاره شد، برای درخواست ویزا کانادا به دو روش می‌توان اقدام کرد:

-ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
-مراجعه حضوری به سفارت

نخستین گام در ثبت نام آنلاین ویزای کانادا ثبت یک حساب کاربری است. پس از ایجاد حساب کاربری، متقاضیانی که از طریق آنلاین اقدام به ثبت درخواست ویزای کانادا می‌کنند، بعد از واریز آنلاین هزینه ثبت نام یک شماره پیگیری یا Tracking No. دریافت می‌نمایند که تمامی مراحل پیگیری جواب ویزا کانادا درخصوص پرونده از طریق این شماره انجام خواهد شد. پر کردن دقیق و شفاف فرم مهمترین عامل در موفقیت درخواست شما خواهد بود، بنابراین توصیه می‌کنیم این مهم حتما با مشاوره از موسسات معتبر انجام شود.

تاکید سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ویزا کانادا، ثبت نام آنلاین است. روشی که هم هزینه بسیار کمتری در مقایسه با مراجعه حضور به سفارت خواهدداشت و هم پیگیری آپ‌دیت پرونده از این طریق بسیار راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود. بدلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران می‌توان گفت ثبت نام آنلاین ویزای کانادا در حال حاضر بهترین گزینه برای متقاضیان ویزای کانادا بویژه برای ما ایرانیان است.

 

مراحل کلی و راهنمای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا به شرح زیر است:


1/ ایجاد یک حساب کاربری انحصاری و تکمیل فرم
2/ تکمیل فرم‌های درخواست ویزای کانادا
3/ پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
4/ دریافت برگه تاییده درخواست به همراه شماره پیگیری
5/ دریافت نامه انگشت نگاری
6/ حضور در یکی از سفارت خانه های کانادا برای انگشت نگاری
7/ بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
8/ مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا
مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان ۲ تا ۳ ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با ۹ ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورت‌های قبلی داوطلب نیز با هدف بررسی بهتر سابقه سفر (Travel History) ارائه شوند.

 


مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا


1/ مدارک شناسایی
2/ اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
3/ یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
4/ ترجمه شناسنامه
5/ ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
6/ ترجمه سابقه بیمه
7/ تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه


مدارک مالی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

مدارک اسناد ملکی
در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

مدارک شغلی
کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

 

 

شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  از ما بپرسید

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید