تابعیت و اقامت در چین

قانون تابعیت و اقامت در چین بر مبنای قانونی که در دهم دسامبر 1985 تصویب شده استوار می‌باشد.

قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی چین چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت چین کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ تابعیت و اقامت چین می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند یا ازدواج، مهاجرت از طریق تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

تابعیت و اقامت در چین

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در چین

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت کشور چین می پردازیم:

تابعیت و اقامت در چین

 راه‌های تحصیل تابعیت و اقامت در چین

تابعیت و اقامت در چین ممکن است از طریق یکی از موارد زیر تحصیل گردد:

از طریق تولد در خاک چین

تولد در خاک چین به خودی خود موجب کسب تابعیت نمی‌گردد ولی چنانچه طفلی از والدین نامعلوم و یا بدون تابعیت در قلمرو حاکمیت چین به دنیا آمده باشد تابعیت و اقامت در چین را تحصیل خواهد نمود. می‌توان گفت که اساس مقررات تابعیت و اقامت در چین مبتنی بر اصل خاک نمی‌باشد.

از طریق اصل خون (نسب)

اگر یکی از والدین طفل تبعه چینی باشد، صرفنظر از محل تولد وی، تبعه چین محسوب می‌گردد.

چنانچه طفلی از والدینی که تابعیت و اقامت در چین را داشته ولی مقیم کشور دیگری باشند و در خاک آن کشور متولد گردد تابعیت و اقامت در چین را کسب نخواهد نمود.

ساکنین منطقه اجرایی (تحت کنترل چین) که هم رابطه خونی چینی و هم پرتغالی را داشته باشند در انتخاب تابعیت و اقامت در چینی یا پرتغالی آزاد بوده و انتخاب یکی از این دو تابعیت به معنای خارجی بودن وی نسبت به ملیت دیگر خواهد بود.

تحصیل تابعیت از طریق تقاضا

در صورت وجود شرایط زیر، ممکن است تابعیت و اقامت در چین اعطا گردد:

متقاضی، فامیل درجه یک در چین داشته باشد؛
شخصی که محل اقامتش چین باشد؛
اشخاصی که دلایل قانونی دیگری برای سکونت در چین داشته باشند.

شخص خارجی که قبلاً تابعیت و اقامت در چین را تحصیل نموده و مجدداً ترک کرده باشد می‌تواند برای اخذ مجدد تابعیت و اقامت در چین، اقدام نماید.

 از دست دادن تابعیت و اقامت در چین
ترک تابعیت چینی (از دست دادن به صورت ارادی)

در قانون تابعیت، ترک تابعیت و اقامت در چین، تحت شرایطی پیش‌بینی شده است که عبارتند از:

هرگاه شخصی که قصد ترک تابعیت را داشته باشد اقوام نزدیک وی در خارج زندگی نمایند؛
هرگاه شخصی که محل زندگی خود را در خارج از چین قرار داده باشد؛
هرگاه متقاضی دلایل قانونی دیگری برای ترک تابعیت ارائه نماید.

شایان ذکر است بر اساس قانون تابعیت و اقامت در چین، نیروهای مسلح و مسئولین اجرایی، حق ترک تابعیت و اقامت در چین را ندارند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید مهاجرت می توانید به وب سایت اخذ تابعیت و اقامت چین مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و اقامت بعد از تحصیل می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.


 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 

 

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید