تابعیت و اقامت در فنلاند

 

مقررات تابعیت و اقامت در فنلاند مبتنی بر قانونی است که در سال 1968 به تصویب رسیده و سپس در سال 1984 نیز اصلاح شد.

قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی فنلاند چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت فنلاند کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ تابعیت و اقامت فنلاند می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟

تابعیت و اقامت در فنلاند

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تحصیل ، کار ، تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در فنلاند

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت و اقامت در فنلاند می پردازیم:

تابعیت و اقامت در فنلاند

از طریق تولد فرزند

تولد نوزاد در خاک فنلاند باعث تحصیل تابعیت نمی گردد مگر آنکه طفل بدون تابعیت بوده و یا پدر و مادرش معلوم نباشند.

اصل خون در فنلاند

هرگاه طفلی از پدر فنلاندی در هر کجای دنیا متولد گردد وی فنلاندی محسوب می شود؛
هرگاه طفلی از مادری که تبعه فنلاند است متولد گردد وی تبعه فنلاند محسوب می گردد.

از طریق درخواست تابعیت

تابعیت و اقامت در فنلاند ممکن است در صورت وجود شرایط زیر بدست آید:

شخصی که قصد دارد تابعیت قبلی خود را ترک نماید یا اینکه ترک کرده باشد؛
متقاضی باید دارای هجده سال سن یا بلاتر باشد؛
دارای اقامت مداوم به مدت 5 سال در خاک فنلاند باشد؛
مرتکب هیچ جرم و خلافی نشده باشد؛
تمکن مالی داشته باشد.

از دست دادن تابعیت

تابعیت و اقامت در فنلاند براساس تقاضای خود شخص از دست می رود و بدون تقاضای شخص، تابعیت وی سلب نمی گردد. از دست دادن تابعیت ممکن است به صورت اختیاری و یا اجباری باشد.

 ترک اختیاری تابعیت

ترک ارادی تابعیت و اقامت در فنلاندی به خدمت دولت دیگری در آید و یا اینکه تابعیت کشوری دیگر را تحصیل نماید تابعیت وی سلب می گردد. البته همان طوری که در بالا ذکر شد سلب تابعیت باید براسا تقاضای شخص باشد.

قانون تابعیت مضاعف در فنلاند

براساس قانون تابعیت و اقامت در فنلاند که از اول ژوئن به مورد اجرا درآمده است. هرگاه تبعه فنلاند تابعیت کشور دیگر را تحصیل نماید تابعیت و اقامت در فنلاندی خود را از دست نخواهد داد و می تواند دارای تابعیت مضاعف گردد و نیازی به ترک تابعیت و اقامت در فنلاندی ندارد.

اگر شما هم خواهان تابعیت و اقامت در ژاپن هستید  به سایت سفارت فنلاند مراجعه کنید. امید است که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواننده گرامی قرار دهد.

. امید است که مطلب فوق توانسته باشد، هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه تابعیت و اقامت فنلاند کرده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید مهاجرت می توانید به وب سایت اخذ تابعیت و اقامت فنلاند مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و اقامت بعد از تحصیل می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.

 


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.


 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 

 

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید