تابعیت و اقامت در رومانی

تابعیت و اقامت در رومانی مبتنی بر قانونی است که در اول مارس 1991 توسط پارلمان ایت کشور تصویب شده است.

قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی رومانی چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت رومانی کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ تابعیت و اقامت رومانی می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند یا ازدواج، مهاجرت از طریق تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

تابعیت و اقامت در رومانی

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در رومانی

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت کشور رومانی می پردازیم:

تابعیت و اقامت در رومانی

تحصیل تابعیت

براساس ماده 4 قانون تابعیت و اقامت در رومانی، تابعیت این کشور ممکن است به یکی از طرق زیر بدست آید:

از طریق تولد

در موارد زیر تابعیت از طریق تولد تحصیل خواهد شد:

تولد طفل در خاک رومانی از پدر و مادر رومانیان؛
تولد طفل در خارج از قلمرو رومانی چنانچه پدر و یا مادر وی تبعه رومانی باشد؛
هرگاه طفلی که در قلمرو رومانی از والدین نامعلوم یا بدون تابعیت متولد گردد.
از طریق فرزند خواندگی

براساس ماده 6 قانون تابعیت و اقامت در رومانی، هرگاه اتباع رومانیان، فردی را که تبعه خارجی و یا بدون تابعیت است به فرزند خواندگی بپذیرند در صورتی که کمتر از هیجده سال سن داشته باشد تابعیت و اقامت در رومانی به وی اعطا می گردد. هرگاه یکی از پدر یا مادر خوانده وی تبعه رومانی باشد براساس توافق بین آن ها تابعیت کشور متبوعه به وی داده خواهد شد و چنانجه بین آن ها توافقی صورت نگیرد دادگاه در مورد تابعیت طفل تصمیم گیری خواهد کرد. و چنانچه فرزند خوانده به سن 14 سالگی رسیده باشد رضایت وی نیز شرط خواهد بود. چنانچه طفلی توسط پدر یا مادری که مجرد است به فرزند خواندکی پذیرفته شود تابعیت وی به طفل اعطا خواهد شد.

از طریق تقاضا

براساس ماده 9 قانون تابعیت و اقامت در رومانی، موارد تحصیل تابعیت و اقامت در رومانی عبارتند از:

– هرگاه طفلی در ر متولد گردد و در آنجا نیز اقامت داشته باشد می تواند تابعیت و اقامت در رومانی کسب نماید؛

– شخصی که در رومانی متولد نشده باشد ولی پنج سال در آنجا اقامت داشته باشد می تواند تابعیت و اقامت در رومانی را کسب نماید؛

– هرگاه تبعه خارجی با تبعه رومانیان ازدواج نماید بعد از سه سال می تواند تابعیت و اقامت در رومانی را تحصیل نماید؛

علاوه بر شرایط فوق باید دارای شرایط زیر نیز باشد:

– متقاضی به سن 18 سال رسیده باشد؛

– با آداب و رسوم اتباع رومانی آشنایی داشته باشد؛

– دارای سوابق کیفری نبوده و در هیچ جای دنیا مرتکب جرم و جنایت مهمی نشده باشد؛

– با زبان رومانیان به حدی آشنایی داشته باشد تا بتواند با مردم ارتباط برقرار نماید.

چنانچه تابعیت و اقامت در رومانی به شخصی اعطا گردد به زن و فرزندان زیر 14 سال وی نیز سرایت خواهد نمود.

 از دست دادن تابعیت و اقامت در رومانی

مواردی که باعث از دست دادن تابعیت و اقامت در رومانی می شوند عبارتند از:

– ممکن است از فارادی که مرتکب جرایم یا جنایات بسیار مهمی در خارج از کشور شوند که باعث خدشه دار نمودن وجهه کشور رومانی گردند تابعیت و اقامت در رومانیان آن ها سلب گردد؛

– اتباعی که در خارج از کشور به خدمت نیروهای مسلح کشوری درآمده باشند که با دولت رومانی قطع روابط دیپلماتیک نموده و یا در حال جنگ باشند؛

– کسانی که بطور غیرقانونی تابعیت و اقامت در رومانی را تحصیل نموده باشند.

لازم به توضیح است که سلب تابعیت شوهر هیچگونه تأثیری در تابعیت زن و اولاد وی نخواهد گذاشت.

تابعیت مضاعف در رومانی

در قانون تابعیت و اقامت در رومانی تابعیت مضاعف به رسمیت شناخته شده است. مثلاً هر گاه از تبعه رومانیان که با تبعه خارجی ازدواج نموده فرزندی متولد شود این طفل براساس اعمال اصل خون تبعه رومانی نیز محسوب خواهد شد.

 

مطلب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه جمع آوری شده است، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید. امید است که مطلب فوق توانسته باشد، هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه تابعیت و اقامت در رومانی کرده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید مهاجرت می توانید به وب سایت اخذ تابعیت و اقامت رومانی مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و اقامت بعد از تحصیل می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.


 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 

 

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید