تابعیت و اقامت در بلاروس (روسیه سفید)

قانون تابعیت و اقامت و راه های اخذ اقامت یا اخذ شهروندی بلاروس چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت بلاروس کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ تابعیت و اقامت بلاروس می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟
تابعیت و اقامت بلاروس

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند یا ازدواج، مهاجرت از طریق تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در بلاروس

در این قسمت به بررسی راه های اخذ تابعیت کشور بلاروس می پردازیم:

تابعیت و اقامت بلاروس

راه های تحصیل تابعیت و اقامت در بلاروس

تابعیت و اقامت در بلاروس از طریق زیر تحصیل می گردد:

بوسیله تولد فرزند

تولد در خاک بلاروس بخودی خود موجب تحصیل تابعیت و اقامت در بلاروس نمی گرددمگر اینکه طفلی که بدنیا آمده بدون تابعیت بوده و یا اینکه والدین وی نامعلوم باشند.

بوسیله نسب یا اصل خون 

افراد زیر تبعه بلاروس محسوب می شوند:

– طفلی که هر دو والدین وی تبعه بلاروس باشند صرفنظر از کشور محل تولد طلف تبعه ی بلاروس محسوب خواهد شد.

– بچه ای که در خارج از بلاروس از پدر و مادر بلاروسی متولد شده باشد.

– بجه ای که در خارج از بلاروس از پدر و مادری که تبعه بلاروس بوده ولی خانواده وی مقیم دائم کشور دیگری باشد متولد گردد مشروط بر اینکه براساس تقاضای والدینش باشد تابعیت و اقامت در بلاروس را کسب خواهد کرد.

اعطای تابعیت در بلاروس

تابعیت و اقامت در بلاروس ممکن است با شرایط زیر به اشخاص داده شود:

شخصی که تقاضای تابعیت نموده می بایستی به زبان روسی (مکالمه) تسلط داشته باشد.
همچنین در قلمرو بلاروس اقامت دائم و مستمر برای مدت زمان حداقل 7 سال داشته باشد.
درآمد کافی که از راه قانونی و مشروع بدست آمده داشته باشد.
تابعیت کشور دیگری را نداشته باشد.
تابع و مطیع قانون اساسی و دیگر قانون بلاروس باشد.

قانون تابعیت مضاعف در بلاروس

تابعیت مضاعف در قانون تابعیت و اقامت در بلاروس به رسمت شناخته نشده است.

ترک تابعیت و اقامت در بلاروس

الف) به صورت ارادی

ترک تابعیت و اقامت در بلاروس بصورت ارادی در قانون تابعیت پیش بینی شده است. ولی شرایط در نظر گرفته شده است از جمله اینکه شخص متقاضی نباید هیچگونه بدهی به دولت داشته باشد و همچنین مرتکب جرم خطرناکی نشده باشد.

ب) ترک غیرارادی

ترک تابعیت و اقامت در بلاروس ممکن است بواسطه وجود یکی از شرایط زیر صورت پذیرد:

شخصی که تابعیت کشور دیگری را بصورت ارادی کسب نموده باشد.
شخصی که خدمت نظام وظیفه و غیره را در کشوری دیگر انجام داده باشد.
شخصی که تابعیت و اقامت در بلاروس را از روی تقلب و نیرنگ تحصیل کرده باشد.


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.

 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

برچسب

تابعیت و اقامت در بلاروس (روسیه سفید) - هزینه زندگی در بلاروس 2016 - پناهندگی در بلاروس - ثبت شرکت در بلاروس - ازدواج در بلاروس - مهاجرت کاری به بلاروس - اقامت بلاروس با خرید ملک - مردم بلاروس - کیفیت زندگی در بلاروس - اجاره خانه در بلاروس - پناهندگی در بلاروس - شرایط کار در بلاروس - ازدواج در بلاروس - قیمت خرید خانه در بلاروس - قیمت خانه در بلاروس

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید