تابعیت و اقامت دانمارک

اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج

 

اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواجReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Apr 23Rating:

اخذ ویزا از طریق ازدواج  در دانمارک (Denmark)

همانطور که در مقاله های قبلی توضیح داده شد برای مهاجرت و اقامت در دانمارک روش های زیادی وجود دارد. از جمله روش های اخذ اقامت در دانمارک،  تحصیل در دانمارک، اخذ ویزای کاری دانمارکیا سرمایه گذاری در دانمارک، اخذ اقامت در دانمارکاز طریق تولد فرزند و اخذ اقامت از طریق ازدواج در دانمارک می باشد که در این مقاله به بررسی این روش خواهیم پرداخت.

اشخاص زیادی تمایل به مهاجرت به کشورهایی را دارند که امکانات رفاهی بالایی داشته باشد و همچنین هزینه های اندک. کشور دانمارک به جهت دارا بودن از امکانات رفاهی خوب و سطح آموزشی بسیار بالا و همچنین هزینه زندگی مقرون به صرفه مقصد بسیاری از مهاجران می باشد. از جمله راه های قانونی که برای مهاجرت وجود دارد مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت به وسیله ازدواج است. برای اخذ اقامت از کشور دانمارک ، ازدواج می تواند گزینه مناسبی برای ورود به این کشور باشد.

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج:

مهاجرت به دانمارک

برای مهاجرت به دانمارک روشهای مختلفی وجود دارد که مانند تحصیل در دانمارک و اخذ ویزای دانشجویی.برخی از این روشها مستقیما به اقامت دائم دانمارک ختم می شود مانند اخذ گرین کارت دانمارک.یکی دیگر از روشهایی که برای اخذ اقامت دانمارک وجود دارد ازدواج با یک شهروند دانمارکی می باشد.طبق قانون تابعیت ازدواج هر شهروند دانمارکی چه زن وچه مرد، چنانچه با یکی از اتباع کشورهای خارجی ازدواج کنند می توانند برای همسر خود تقاضای اقامت نمایند.بدیهی است که در این مورد ارائه مدارکی که نشان می دهد ازدواج واقعی می باشد نیاز است.همانطور که می دانید امروزه ازدواج های سوری برای گرفتن اقامت وجود دارد و دولت دانمارک نیز برای جلوگیری از این معضل با توجه و دقت بیشتری این مسئله را بررسی می نماید که طبیعتا برای پیش بردن چنین پروژه ای نیاز به دقت نظر بیشتری می باشد.

مورد دیگر این است که الزامات زندگی در دانمارک مانند مسکن فراهم باشد تا افراد بعد از ورود به دانمارک بدون سرپناه و آواره نباشد و هر دو طرف ازدواج یعنی هم زوج و هم زوجه بالای ۲۴ سال سن داشته باشند تا بتوانند برای نوع ویزا اقدام نمایند.این قانون برای این است که از ازدواج های شتابانه در سن پایین که گاها باعث سوء استفاده می شود، جلوگیری شود و یکی از مراحل اقدام به اخذ این گونه ویزای ازدواج برای کشور دانمارک این است که شخص متقاضی باید مدارک های خود را از قبیل شناسنامه و گواهی تجرد خود را با تکمیل فرم درخواست ازدواج به سفارت دانمارک ارائه دهد و در صورتی که یکی از زوجین سابقا ازدواج کرده باشد و از همسر قبلی خود جدا شده باشد باید گواهی طلاق خود را ضمیمه پرونده خود نمایند و آن را به سفارت دانمارک برای درخواست ازدواج با تبعه دانمارکی ارائه دهند. همچنین زوجین باید بتوانند ثابت کنند که از نظر مالی، توانایی زندگی در کشور دانمارک را دارند و نیازی به حمایت مالی دولت دانمارک ندارند.در اینجا نیازمندیم این مطلب را ذکر نماییم که همین قانون برای فرزندان هم صدق می کند یعنی اگر شخصی دارای فرزندانی زیر سن قانونی باشد که خارج از دانمارک باشند می تواند برای اقامت آنان نیز اقدام نماید.این قانون که به آن اصطلاحا قانون الحاق به خانواده گویند. بسیاری از مشکلات افرادی که خانواده آنان در خارج از دانمارک می باشد را حل می کند و با تعامل بیشتری به این افراد کمک می شود که خانواده آنان در دانمارک به آنها ملحق شود.اگر با یک شهروند دانمارکی ازدواج کرده اید می توانید برای وضعیت برابر با شهروندان دانمارک درخواست دهید و بخواهید طبق این قاعده به عنوان شهروندی دانمارکی تقاضا کنید این واقعیت که شما بلافاصله قبل از تقاضا برای سوئیس حداقل ۲ سال در دانمارک زندگی کرده اید.هنگامی مه بررسی شد که شما دائم در دانمارک زندگی کرده اید یا اینکه با یک شهروند دانمارکی ازدواج کرده اید و به اخذ اقامت تابعیت از طریق ازدواج در کشور دانمارک رسیده اید از اطلاعات موجود در ثبت ملی در مورد شما وهمسرتان استفاده می کنید.

در خصوص اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور دانمارک می توان گفت که ما زوج هایی از سراسر جهان داشته ایم از جمله افرادی که اسناد و مدارک را از دست داده اند و یا مشکلات دیگری دارند.بنابراین تقریبا هر کسی می تواند از اینجا ازدواج کند.به  غیر از استثنائات واقعی پناهجویان و پناهندگان که در اینجا نمی توانند ازدواج کنند، هستند.بنابراین در کشور دانمارک ازدواج با  تبعه دانمارکی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت می باشد و تا شما درخواست اخذ تابعیت نکنید و همچنین پرونده و مدارک خود ار جهت اخذ تابعیت از طریق ازدواج را ارائه نکنید تابعیت به شما اعطا نمی شود.شما متقاضی اخذ اقامت دانمارک به عنوان شهروند خارجی مثلا به عنوان یک تبعه ایرانی می توانید با ازدواج با یک شهروند کشور دانمارک اقامت این کشور را از طریق ازدواج کسب نمایید، البته باید این نکته را مدنظر قرار دهید که برای کسب اقامت دائم دانمارک از طریق ازدواج می بایست مدارک و شواهدی را از سوی هر دو طرف ارائه نمایید که در این مسیر به کمک گرفتن از یک وکیل این امر حقوقی را انجام دهید چراکه این موضوع یک پروسه ی کاملا حقوقی می باشد و همراه داشتن یک وکیل بین الملل می تواند پروسه ی حقوقی شما را مطمئن تر و ساده تر نماید.

اخذ اقامت از طری ازدواج یکی از بهترین راه های مهاجرت می باشد اما امروزه اخذ اقامت از طریق ازدواج به راحتی به دست نمی آید و باید شرایط و مدارکی را فراهم بیاوریم تا بتوانیم از این نوع ویزا استفاده نماییم برای گرفتن این ویزا می بایست مدارک کامل و شواهد موجود را ارائه نمایید.براساس قوانین موجود و تعریف شده در اکثر کشورهای اروپایی و کانادایی شخصی که قصد اخذ ویزای ازدواج و یا نامزدی را دارد با اثبات مدارکی که نشان دهد شهروند کشور دانمارک شما را پاسپورت مالی می کندو اثبات نماید شهروند و سیتی زن می باشد چون اگر شهروند نباشد پرونده پیچیده تر می شود و مدرک دیگر که باید ارائه دهند این است که در جند سال گذشته با او در ارتباط بوده اند و با یکدیگر ملاقات داشته اند.اولین قدم برای اخذ ویزای ازدواج اکثریت کشورهای اروپایی از جمله کشور دانمارک ارائه درخواست به سفارت این کشور می باشد که متقاضی می بایست در فرم اولیه درخواست خود را مبنی بر درخواست ازدواج با یک شهروند دانمارکی را ارائه نماید و این پروسه و تکمیل مدارک نیاز به دانش فرد است که حتما در این زمینه فعالیت کرده باشد و اطلاعات کافی را در این زمینه داشته باشد.

اگر همسر شما که در دانمارک زندگی می کند تبعه دانمارک یا یکی از کشورهای شمال اروپا نباشد و یا این که یکی از پناهندگان در کشور دانمارک باشد می بایست شرایطی را در اقامت دائم کشور دانمارک داشته باشد تا به شما مجوز اقامت در کشور دانمارک اعطا شود.این شرایط عبارتند از:

·         زوجی که در کشور دانمارک زندگی می کند نباید مرتکب جرمی شده باشد که بیش از ۱۸ ماه حبس یا انواع دیگر از بازداشت شده را داشته باشد.

·         زوجی که در کشور دانمارک زندگی می کند نباید مرتکب جرم های علیه امنیت شده باشد که بیشتر از ۶۰ روز حبس داشته باشد.

·         زوجی که در کشور دانمارک زندگی می کند نباید بدهی های معوقه دولتی داشته باشد مگر اینکه مجوز به تعویق انداختن پرداخت بدهی ها را داشته باشد.

·         زوجی که در کشور دانمارک زندگی می کند نباید کمکهای دولتی طبق قانون سیاستهای اجتماعی فعال یا قانون ادغام طی ۳ سال گذشته دریافت کرده باشد.

·         زوجی که در کشور دانمارک زندگی می کند می بایست آزمون یا آزمون های معادل یا بالاتر از آن مبنی بر پذیرش زبان دانمارکی به عنوان زبان دوم با موفقیت پشت سر گذاشته باشد.

·         زوجی که در کشور دانمارکزندگی می کند می بایست (مگر اینکه بازنشسته باشد) ۳ سال از ۵ سال گذشته در زمانی که تقاضای ملحق شدن خانواده خود در دانمارک را دارد، مشغول به تحصیل، کار یا خود اشتغالی بوده باشد.علاوه بر این زوجی در دانمارک زندگی می کند می بایست در زمان صدور مجوز اقامت برای همسرش، مشغول به تحصیل یا کار باشد.

موارد ذکر شده در صورتی که تقاضای اقامت بعد از ۲۶ مارس ۲۰۱۰ بوده باشد اعمال نخواهند شد اما اگر اقامت بیش از ۲۶ مارس ۲۰۱۰ بوده باشد، زوجی که در دانمارک زندگی می کند می بایست الزام های ذکر شده را کسب کند(صرف نظر از اینکه چه زمانی و تحت چه شرایطی مجوز اقامت دائم را کسب کرده است).اگر وزارت مهاجرت دانمارک الزام های مورد نظر برای پیوستن خانواده اش را جامه عمل نپوشاند، حق زندگی در کشور دانمارک از وی سلب خواهد شد اما در مواردی استثنایی برای یافتن این قانون وجود دارد.این موارد عبارتند از:

·         سرپرستی از فرزندان خردسالی که حس تعلق زیادی به دانمارک دارند.

·         اجازه ملاقات با فرزندان خردسال

·         بیماری صعب العلاج

 

اقامت دانمارک از طریق ازدواج

مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج – مدارک مورد نیاز برای دریافت اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج:

مهمترین مدارکی که شخص متقاضی ازدواج با یک شهروند دانمارکی باید فراهم نماید یک شناسنامه شخص می باشد و دیگری ارائه مدرک تجرد می باشد و همچنین اگر شخص متقاضی همسر قبلی او فوت شده باشد می بایست گواهی فوت او را ارائه دهد و یا اگر از همسر قبلی اش طلاق گرفته باشد نیز می بایست گواهی طلاق را ارائه نماید.با توجه به نظام و قواعد حقوق بین الملل خصوصی در بسیاری از کشورهای جهان این امر پذیرفته شده که در صورت ازدواج زوجین افراد می توانند برای اخذ تابعیت اقدام نمایند.کشور دانمارک هم از این قاعده مستثنی نمی باشد.بنابراین چنانچه یک نفر با یک تبعه دانمارکی ازدواج کند می تواند جهت  اخذ تابعیت کشور دانمارک اقدام کند.در نظام حقوقی کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است.به عنوان مثال در بند ۶ ماده ۹۷۶  قانون مدنی قید شده هر زمانی که تبعه خارجی(زن) که با مرد ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب می شود.در بسیاری از کشورها مانند ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است.لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی از کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت می باشد و این که تا زمانی که فردی با مرد ایرانی ازدواج کند به صورت اتوماتیک تابعیت کشور ایران را تحصیل می کند و ایرانی محسوب می شود و این قانون برای ازدواج با زن ایرانی این گونه نیست و متفاوت است لیکن در مورد کشور دانمارک ازدواج در مورد کشور دانمارک ازدواج با مرد یا زن آن کشور به طور قطع منتهی به اخذ تابعیت می شود البته در صورتی که پرونده به طور کامل و درست و دقیق ارائه می شود و دارای چارچوب و اساس صحیح حقوقی و قانونی باشد.

نکته ی مهمی که در مورد اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج وجود دارد این است که امروزه با توجه به ازدواج های سوری فراوانی که صورت گرفته است.اخذ اقامت از طریق ازدواج به مراتب نسبت به گذشته سخت شده است.بنابراین اگر از طریق ازدواج در قدم اول نتوانستید به کشور دانمارک ورود پیدا نمایید، می توانید از سایر راههای مهاجرت مانند تحصیل اقدام نموده و به کشور دانمارک وارد شده و در حین تحصیل یا پس از تحصیل برای ازدواج با یک تبعه دانمارکی اقدام نمایید.

جهت کسب آشنایی با کشور دانمارک ، بخش ” آشنایی با کشور دانمارک ” را مطالعه فرمایید.

کارشناسان و مشاورین ما در شرکت آتیه آفرینان ایرانیان بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در چین را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ازدواج در دانمارک و چگونگی مهاجرت به  دانمارک  از طریق ازدواج و ارایه خدمات صدور ویزای ازدواج دانمارک می توانید با ما در ارتباط باشید.

قانون تابعیت و اقامت دانمارک راه های اخذ اقامت دانمارک چگونه است ؟ ایا کودک با تولد در کشور دانمارک، از اتباع کشور دانمارک محسوب می شود و میس تواند اقامت دانمارک کسب کند ؟ چه مدت ماندن در کشور دانمارک موجب اخذ اقامت دانمارک می شود؟ آیا با ازدواج هم می توان اقامت دانمارک را به دست آورد؟

دانمارک یکی از کشور های اروپایی و عضو اتحادیه شینگن می باشد، ویزای کار دانمارک یکی از بهترین روش های مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت دانمارک است. کشور دانمارک کشوری پهناور می باشد و با توجه به برنامه های خاص مهاجرتی مورد نظر بسیاری از افراد است. چنانچه نیاز به کسب اطلاعات بیش تر در زمینه اقامت دانمارک را دارید می توانید مطلب زیر را مطالعه فرمایید.
 

 

مقررات تابعیت دانمارک مبتنی بر قانون کشور دانمارک می باشد.
راه های گرفتن تابعیت دانمارک
اخذ تابعیت دانمارک ممکن است به وسیله یکی از راه های زیر به عمل اید :

1.

اخذ اقامت دانمارک از طریق تولد

تولد در خاک دانمارک باعث به دست آوردن تابعیت ان کشور نمی گردد مگر انکه پدر و مادر طفل نامعلوم باشند.

2.

اخذ اقامت دانمارک از طریق اصل خون (نسب)

طفلی که یکی از والدین وی تبعه دانمارک باشد بدون توجه به کشور محل تولد وی، تبعه دانمارک محسوب می شود . البته اطفالی که فقط مادرشان دانمارکی است و قبل از ژانویه 1979 به دنیا آمده باشند باید برای به دست اوردن تابعیت دانمارک اقدام نمایند.

3. اخذ اقامت دانمارک از طریق درخواست

تحصیل و اخذ تابعیت دانمارک

ممکن است تابعیت دانمارک در صورت وجود شرایط زیر حاصل شود:

1.شخصی که به مدت هفت سال به طور مداوم در خاک دانمارک اقامت داشته باشد
2.شخصی که بتواند با مدارک ثابت کند که تابعیت قبلی خود را از دست داده است.

تابعیت مضاعف کشور دانمارک

در قانون تابعیت دانمارک، تابعیت مضاعف شناخته نشده است. مگر برای افراد زیر :
1. اتباع دانمارکی که با بیگانگان ازدواج نموده اند وقانون کشور همسر، ترک تابعیت دانمارک را شرط نکرده باشند .
2. طفلی که از والدین دانمارکی در خارج متولد شده باشد وتابعیت کشور محل تولد خود را کسب کرده باشد تا سن 22سالگی ممکن است دارای تابعیت مضاعف باشد ولی بعد از 22سالگی باید یکی از تابعیت های خود را انتخاب کند، در غیر این صورت تابعیت دانمارکی خود را از دست خواهد داد.

از دست دادن تابعیت دانمارک

1. ترک تابعیت دانمارک
ترک تابعیت دانمارک بر اساس تقاضای شخص، در قانون تابعیت اجازه داده شده است ، مشروط بر اینکه متقاضی مدرکی دال بر اخذ تابعیت کشور دیگری را ارائه نماید وهمچنین تقاضای خود را مبنی بر ترک تابعیت به دولت ارائه نموده باشد که در این صورت ، اجازه نامه ترک تابعیت وی صادر خواهد شد.

2. سلب تابعیت دانمارک
سلب تابعیت دانمارک در صورتی امکان دارد که شخص بصورت اختیاری تابعیت کشور دیگری را کسب کرده باشد.

اخذ تابعیت دانمارک از طریق ازدواج

در صورتی که یکی از طرفین در ازدواج تابعیت دانمارک داشته باشد شخص دوم می تواند برای گرفتن تابعیت دانمارک اقدام کند . چنانچه پیگیری گرفتن تابعیت به درستی دنبال شود ویک پایه صحیح حقوقی داشته باشد قطعا این ازدواج منتهی به اخذ تابعیت می شود . در این موارد باید درخواست وپرونده ارائه دهید تا موفق به اخذ تابعیت کشور دانمارک شوید.

 

 

 

شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  از ما بپرسید

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید