اقامت دائم ارمنستان

 

 اخذ اقامت در ارمنستان:  آیا به دنبال اخذ تابعیت و اقامت ارمنستان هستید؟ آیا به دنبال مهاجرت تحصیلی به ارمنستان هستید؟ آیا به دنبال اقامت ارزان ارمنستان هستید؟ آیا شما هم شرایط مهاجرت به …

مراحل، هزینه ها و شرایط اخذ اقامت یکساله ارمنستان. برای اخذ اقامت نیاز به ثبت شرکت دارید، اگر هنوز ثبت نکرده اید باید اقدام کنید

مهاجرت برای زندگی در ارمنستان حدود چند سالی می باشد که بسیاری از هموطنان ایرانی به سمت ارمنستان مهاجرت می کنند و ارمنستان را به خیلی از کشورها از جمله ترکیه و دبی ترجیح میدهند.


تابعیت و اقامت ارمنستان

 

مطالب مرتبط با ارمنستان:

آیا به دنبال اخذ تابعیت و اقامت ارمنستان هستید؟ آیا به دنبال مهاجرت تحصیلی به ارمنستان هستید؟ آیا به دنبال اقامت ارزان ارمنستان هستید؟ آیا شما هم شرایط مهاجرت به ارمنستان را دارید؟ امروزه بسیاری از افراد خواهان اخذ شهروندی ارمنستان هستند. به دلیل سطح علمی و آموزشی عالی این کشور و شرایط اقامت ارمنستان بعد از تحصیل هر ساله افراد بسیاری از سراسر جهان متقاضی ادامه تحصیل و زندگی در ارمنستان هستند، چرا که سطح علمی بالا و هزینه زندگی در ارمنستان در حد متوسط می باشد.

کشور ارمنستان قوانین خاص خودش را دارد لذا افراد برای آگاهی از شرایط اخذ تابعیت در ارمنستان میبایست قوانین جدید مهاجرت به ارمنستان را بدانند. مقررات تابعیت ارمنستان مبتنی بر قانون اساسی مصوب 1995 و قانون تابعیت مصوب 1995 این کشور می‌باشد. اگر شما هم خواهان ادامه تحصیل ، زندگی و اقامت در ارمنستان هستید و شرایط تحصیل در ارمنستان را دارید.

اخذ اقامت در ارمنستان کار دشواری نیست لذا اخذ اقامت ارمنستان از طریق ازدواج ، تحصیل ، زندگی و سرمایه گذاری صورت می گیرد. شایان ذکر است جهت مهاجرت به ارمنستان باید از طرق مختلفی وارد این کشور شد و سپس نسبت به اخذ تابعیت یا اقامت ارمنستان اقدام کنید

.

راه‌ های اخذ یا تحصیل تابعیت و اقامت ارمنستان

در این مبحث به بررسی همه راه های اخذ تابعیت ارمنستان می پردازیم؛

از طریق شناسایی ( به رسمیت شناختن )

الف: اتباع شوروی سابق که در خاک ارمنستان به صورت دائم اقامت داشته باشند و تابعیت کشور دیگری را نیز به دست نیاورده باشند.

ب: افراد بدون تابعیت که به طور دائم در خاک این کشور سه سال قبل از تصویب قانون تابعیت اقامت داشته و همچنین کسانی که از اتباع شوروی سابق برای تابعیت ارمنستان اقدام کرده باشند.

ج: ارمنیان شوروی سابق که تا قبل از 21 سپتامبر 1991 در خارج از کشور سکونت داشته و تابعیت کشور دیگری را نیز تحصیل نکرده باشند و تقاضای خود را نیز به کنسولگری (سفارت) این کشور در خارج داده باشند.

راه‌ های اخذ یا تحصیل تابعیت و اقامت ارمنستان

اخذ تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند در ارمنستان

شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند در ارمنستان از شرایط بسیار مهم می باشد لذا طفلی که یکی از والدین وی تبعه ارمنستان بوده و یکی دیگر از والدین وی نامعلوم و یا بدون تابعیت باشد می‌تواند برای تابعیت این کشور اقدام نماید.

ب: طفلی که یکی از والدین وی تبعه ارمنستان باشد و یکی دیگر خارجی، در صورتی‌ می‌تواند تبعه ارمنستان بشود که والدین وی (هم پدر و هم مادر) اعلام رضایت کتبی برای تحصیل تابعیت ارمنستان را نموده باشند و در صورتی‌که رضایت‌نامه‌ای وجود نداشته باشد نمی‌تواند این طفل به تابعیت ارمنستان درآید.

اخذ تابعیت و اقامت ارمنستان از طریق نَسَب

الف: طفلی که والدین وی (پدر و مادر) تبعه ارمنستان بوده و در خارج از ارمنستان متولد گردد تبعه ارمنستان محسوب می‌شود.

ب: طفلی که پدر و مادر وی تابعیت ارمنستان را تحصیل کرده باشند و کمتر از چهارده سال سن داشته باشد تابعیت ارمنستان را کسب خواهد نمود.

ج: هر طفلی که توسط یکی از اتباع ارمنستان به فرزند خواندگی پذیرفته شده باشد

.

اخذ تابعیت و اقامت ارمنستان از طریق تقاضا

ممکن است تابعیت ارمنستان در صورت وجود شرایط زیر به دست آید:

الف: متقاضی دارای هجده سال تمام باشد.

ب: متقاضی سه سال قبل از تقاضایش در ارمنستان سکونت داشته باشد.

ج: متقاضی باید به زبان ارمنی مسلط بوده و قادر به ارتباط با عموم مردم باشد.

د: متقاضی باید با قانون اساسی آشنایی داشته باشد

.

کسانی که دارای شرایط زیر باشند از داشتن شرایط فوق مستثنی می‌باشند

شخصی که با تبعه ارمنستان ازدواج کرده باشد و یا قبل از ازدواج رسمی از وی بچه‌ای داشته باشد و یا پدر و مادر وی تبعه ارمنستان باشند.

اشخاصی که والدین آن‌ها تبعه ارمنستان بوده یا متولد در خاک این کشور باشند مشروط به اینکه در مدت سه سال قبل از رسیدن به سن هجده سال تقاضای تحصیل تابعیت ارمنستان را کرده باشند.

شخصی که از طریق تولد در خاک ارمنستان، تبعه این کشور گردیده و در آنجا نیز سکونت داشته باشند.

شخصی که تابعیت اصلی خود را رسماً ترک نموده و برای تابعیت ارمنستان اقدام کرده باشد.

اخذ یا تحصیل تابعیت ارمنستان فقط با موافقت رئیس جمهوری این کشور امکان‌ پذیر است.

 

از دست دادن تابعیت ارمنستان

از دست دادن تابعیت ارمنستان ممکن است به صورت ارادی یا غیر ارادی باشد.

الف) ترک غیر ارادی یا سلب تابعیت ارمنستان

موارد زیر موجب سلب تابعیت ارمنستان می‌شود :

زمانی که تبعه ارمنستان برای مدت هفت سال در خارج از کشور زندگی نماید و نام خودش را نیز در سفارت ارمنستان در آن کشور ثبت نکرده باشد.

هرگاه شخصی که بر اثر تقاضا، تابعیت و اقامت ارمنستان را تحصیل کرده باشد و مدارک مورد استفاده وی جعلی و یا غیر واقعی باشند.

ب) ترک ارادی تابعیت ارمنستان

موارد ترک تابعیت به صورت ارادی عبارتند از :

  1. شخصی که به صورت اختیاری تابعیت کشوری دیگر را تحصیل کرده باشد تابعیت ارمنی خود را از دست خواهد داد مگر در مورد کسانی که به حکم دادگاه به اقدام علیه امنیت ملی یا اقدامات مخالف با مصالح کشور محکوم شده باشد.
  2. اشخاصی که زیر چهارده سال سن داشته و والدین وی تابعیت ارمنستان را ترک کرده باشند و تابعیت کشوری دیگر را تحصیل نموده باشند.

 

وضعیت ثبت شرکت و خرید ملک در ارمنستان

 

طیق اطلاعات به دست آمده روش ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی در ارمنستان دچار تغییر و تحولات بسیاری شده است. بنابراین ثبت شرکت در ارمنستان مستلزم رعایت قوانین می باشد، لذا در صورت تمایل ثبت شرکت در ارمنستان افراد میبایست حساب بانکی خود را افتتاح نمایند تا با موانعی در آینده روبرو نشوند.

اقامت در ارمنستان با خرید ملک

اقامت در ارمنستان با خرید ملک امکان پذیر است، البته خرید ملک در ارمنستان بستگی به موقعیت، مکان و کیفیت ملک دارد، نکته قابل توجه این است که حضور خریدار برای خرید ملک در ارمنستان ضروری نیست و نمایندگان افراد می توانند مقدمات خرید را فراهم آورند.

اگر شما هم خواهان تابعیت و اقامت ارمنستان هستید و شرایط اخذ اقامت در این کشور را دارید و یا می خواهید ویزای کار در ارمنستان را کسب نمایید و از نحوه مهاجرت به ارمنستان آگاهی یابید  

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید