ویزای جاب سیکر آلمان

ویزای جاب سیکر چیست

ویزای جویای کار آلمان

 

 

 

شرایط اخذ ویزای جاب سیکر آلمان به این شرح است

 

دارای مدرک دانشگاهی حداقل لیسانس ( دارای تایدیه ZAB)

مدرک فنی حرفه ایی قابل قبول نمیباشد

حداقل دوسال سابقه کار در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی و بیمه اجتماعی

مدارک زبان حداقل در سطوح :

IELTS 5.5

GERMAN A1

در صورت نداشتن مدرک زبان داشتن تلسط کافی برای برقراری ارتباط کافی میباشد

 

فرآیند اخذ ویزای جاب سیکر

شما قبل از مراجعه به سفارت میبایستی مدارک خو را آماده کنید و سپس به سفارت مراجعه کنید و وقت بگیرید.

دریافت وقت سفارت بین 12 ماه تا 15 ماه میباشد. بعد از دریافت وقت سفارت و ورود به سفارت و اراِئه مدارک به افسر مصاحبه ایی از شما گرفته میشود. در این مصاحبه تعدادی سوال از شما پرسیده میشود و وقت این مصاحبه بین 15 ت 20 دقیقه میباشد. در مطالب بعدی تعدادی از سوالات پر تکرار و مهم این مصاحب را با شما به اشتراک میگذاریم.

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید