تحصیل در کانادا

 

امروزه یکی از راه های مهاجرات تحصیل می باشد.و بسیاری از افراد خواهان تحصیل در کشور های هستن که از لحاظ مدرک و دانشگاه از سطح بالا و اعتباری جهانی باشد. یکس از کشور های دنیا که بعد از کشور روسیه بزرگترین کشور دنیا محسوب می شود کانادا می باشد.

تحصیل در کانادا

اخذ ویزای تحصیلی در کانادا

اگر شما هم خواهان مهاجرت و تحصیل در کانادا هستید پیشنهاد میکنم مطالب فوق رو با دقت مطالعه نمایید و در صورت تمایل با وکلای با تجربه ما مشورت نمایید چرا که سایت تریپ ویزا سریع ترین و مطمن ترین راه را برای ادامه تحصیل شما در کشور کانادا در نظر می گیرد.کسانی که دارای بورسیه تحصیلی در کانادا می باشند می تواند به صورت کاملا رایگان مشغول تحصیل در کانادا شوند.

شهر های مهم کانادا

ونکور /  مونتریال / کبک / تورنتو / کلگدی / ادمونتون / و پایتخت کانادا اُتاوا یا آدوا یا آتوا اشلره کرد.

غیر از تحصیل می توان از طریق های سرمایه گذاری و کار هم اقدام به گرفتن اقامت در کانادا کرد.

 

شرایط اخذ ویزای دانشجویی کانادا

 

در کشور کانادا تحصیل تا مقطع دیپلم اجباری می باشد.و بعد از 12سال می توانند مدرک دیپلم را بگیرند.و سپس بعد از آن می توئانند وارد دانشگاه های معتبر کانادا شوند.

یکی از شرایط پذیرش دانشگاه ها شرط معدل می باشد.

نکته مهم در اغلب دانشگاه های معتبر کانادا زبان تحصیل انگلیسی می باشد.و نیاز به آیلتس حداقل 6 می باشد.

در اینجا باید به یکی از دانشگاه های معتبر کانادا در کبک اشاره کنیم که حدودا 87000 دانشجو مشغول تحصیل می باشند.

 

 

شرایط تحصیل در کانادا در رشته های کارشناسی به بالا

متقضیان برای تحصیل در رشته های کارشناسی می بایست معدل دیپلم آنها 14 به بالا باشد و برای پذیرش در بعضی از دانشگاها باید بالای 15 باشد.

در اکثر دانشگاه های کانادا به افراد برای تحصیل در مقاطع بالا تر از لیسانس کمک مالی صورت نمیگیرد.

دانشجویای در خواست تحصیل در مقطع دکترا هم باید ایلتس 7 داشته باشند.

و امتیاز مهم در مقاطع دکترا این می باشد در مقطع دکترا سالانه به 1000 دانشجو اقامت دائم کانادا داده می شود.

در کانادا اکثر دانشگاه ها خصوصی می باشد.

بیشترین شهریه مربوط به دانشگاه های شر اونتاریو و کمترین هزینه هم مربوز به دانشگاههای شهر کبک می باشد..

اسامی برخی از دانشگاههای معتبر کانادا

 

University of Alberta

University of Calgary

University of Ottawa

University of Toronto

University of waterloo

University of western Ontario

Mc gill university

Mc master university

 

تحصیل در رشته پزشکی و دندادنپزشکی در کانادا

 

دانشکده های رشته های پزشکی در کانادا جز معتبرترین و پرطرفدار ترین دانشگاه ها در دنیا می باشند.

اگر شما هم تمایل به تحصیل و یا مهاجرت در کانادا دارید پیشنهاد میکنم با مشاورین سایت تریپ ویزا در تماس باشید تا سریع ترین راه را برای شما در نظر بگیرند.

و در آخر اشاره میکنیم به مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا

1-گذرنامه

2-عکس در سایز عکس گذرنامه

3-نامه پذیرش دانشگاه بدون قید و شرط

4-رسید شهریه دانشگاه

5-نامه کمک هزینه در صورت داشتن

6-تمامی مکاتبات شما با دانشگاه

7-مدارک مالی / مدارک علمی / ریزنمرات

8- گواهی سابقه کار در صورت شاغل بودن

9-گواهی پزشکی در صورت داشتن مشکل

 با امید به اینکه مطالب فوق توانسته باشیم سوال های شما را پاسخ داده باشیم.


با سایت تریپ ویزا بهترین را و سریع ترین راه را برای مهاجرت قانونی خود انتخاب کنید.


تریپ ویزا سعی بر آن دارد که تمامی شرایط زندگی در کشور مورد نظر شما را چه از لحاظ حقوقی / تحصیلات / اجتماعی / کاری و هزینه های زندگی را در اطلاع شما عزیزان قرار دهد.
ما پیشنهاد میکنیم به شما برای مهاجرت هیچگاه عجله نکنید و با مطالعه و تحقیقات بهترین راه  را انتخاب کنید.

و شرایط خود را در نظر داشته باشید در امور مهاجرت لازم به ذکر است بعضی از قوانین کشور ها بروز رسانی می شود و تغییر می کند و ما سعی بر این امر داریم که بروز ترین قوانین مهاجرت را در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از مهاجرت از سایت تریپ ویزا تحقیق کنید و بهترین مقصد خود را انتخاب کنید.

 شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید و یا سوالات خود را بصورت در فرم  در سایت تریپ ویزا از ما بپرسید.

 


http://tripvisa.ir
 

تریپ ویزا

 

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

وبسایت تریپ ویزا در زمینه مهاجرت سعی بر آن دارد که آخرین و بروز ترین قوانین مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری /تحصیل/خرید ملک /و شرایط زندگی در کشورهای مختلف دنیا را با بروز ترین اطلاعات مهاجرتی ار در خدمت شما عزیزان قرار می دهد.

آدرس دفتر شیراز

خیابان قصرالدشت کوچه 15 پلاک 5

شماره همراه:

09179112533/ 09129177246

شماره تماس دفتر:07132356435
ساعات تماس شنبه تا پنجشنبه - ۹الی ۱۴ و ۱۷ الی ۲۲

www.tripvisa.ir

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید